• Αρχική
  • ΝΕΑ
  • Κωμωδία "Σαββέλα Ζέπω" των Δαρνάκη - Λαφτσίδου

Κωμωδία "Σαββέλα Ζέπω" των Δαρνάκη - Λαφτσίδου

Η Σαββέλα Ζέπω είναι μία λαϊκή τραγουδίστρια δεύτερης κατηγορίας ( μπορεί και τρίτης ) που αποφασίζει μετά χρόνια καριέρας να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Γι αυτό το λόγο κάνει μία τελευταία περιοδεία στην περιφέρεια για να αποχαιρετήσει το κοινό της.

Στις εμφανίσεις της τραγουδάει, μιλάει για τη ζωή της, για τους έρωτες που τη στιγμάτισαν καθώς και για την πορεία της στα μπουζούκια. Μέσα από αυτήν την άκρως εκκεντρική κωμωδία βλέπουμε τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες τόσο των γυναικών όσο κι των ανδρών καθώς και τις δυσκολίες των ερωτικών σχέσεων κι πόσο αυτές στιγματίζουν.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21.30

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:
Η Μαρία Λαφτσίδου και ο Μιχάλης Δαρνάκης ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο από το 2012. Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν και συγγραφικό δίδυμο καθώς έχουν συνυπογράψει μέχρι στιγμής 4 θεατρικά έργα τα οποία ανέβηκαν με μεγάλη επιτυχία σε θέατρα της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη τους κωμωδία με τίτλο «Ειλύθια» έχει εκδοθεί και παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Αυλαία. Μαζί έχουν γράψει τον κωμικό μονόλογο « 15 ολόκληρα...λεπτά», την κοινωνικοπολιτική κωμωδία «Πραξικόπημα» και την «Σαββέλα Ζέπω», που αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή της παράστασης «15 ολόκληρα…λεπτά»

taratsa footer

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ...

Επικοινωνία

Ταράτσα book'n'coffee
Αίνου 46
Τ.Κ. 68132, Αλεξανδρούπολη
Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2551081311